Καλωσόρισμα


Αγαπητοί/ες  Μεταπτυχιακοί/ες Φοιτητές /τριες,

 Σας καλωσορίζουμε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και σας συγχαίρουμε για την εισαγωγή σας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του ΤΕΦΑΑ «Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους».

Κύριο μέλημά μας είναι να προετοιμάσουμε εσάς, τους ειδικούς της άσκησης και της υγείας ώστε να διαχειρίζεστε τα αίτια και τις συνέπειες των μυοσκελετικών τραυματισμών σε αθλητές και ασκουμένους.

Η διεπιστημονικότητα και η «λειτουργική» φύση του προγράμματος σας προετοιμάζει να γίνετε πιο δημιουργικοί στο να αντιμετωπίζετε με επιτυχία τις πολυπαραγοντικές προκλήσεις που δέχεται ο τραυματισμένος αθλητής ή ο ασκούμενος.

Παράλληλα, όπως κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, φιλοδοξούμε να προετοιμάσουμε τους μελλοντικούς ειδικούς της άσκησης, ώστε να παράγουν νέα γνώση στο χώρο της λειτουργικής άσκησης και καινοτόμες εφαρμογές της.

Οι συνάδελφοί μου κι εγώ, πιστεύουμε στην αλληλεπίδραση της ομάδας κατά την εκπαιδευτική διαδικασία και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες από εσάς.

Σας ευχόμαστε μία δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά !

Καλή αντάμωση στην Κομοτηνή,

Η Διευθύντρια του Προγράμματος

Βίβιαν-Παρασκευή Μάλλιου